Om oss

HEY!

Alla guldsmeder har en personlig, spårbar stämpel. Jag stämplar HEY i mina smycken. Jag arbetar med återvunnet guld och silver så långt det är möjligt, och naturligtvis är de diamanter jag använder så kallade konfliktfria.

Ett Rum För Smycken har butik med verkstad på Kammakargatan 11 i Stockholm  Det går bra att boka tid för ett besök. I mars, kommer jag öppna butik i Trosa! Det ser jag mycket fram emot, jag kommer att dela min tid mellan de två butikerna. Återkommer med mer information! 

Under åren 2018 - 2021 var jag ordförande för Stockholms Guldsmedsmästareförening. Numera är jag inte med i styrelsen, men är fortfarande väldigt aktiv i föreningen  

Du kan själv hålla ditt smycke fint genom att putsa upp det med putsduken som vi alltid skickar med!

Jag vill att ditt smycke ska hålla länge, därför är du välkommen in till verkstan för gratis puts och tvätt av ditt smycke som du köpt på Ett Rum För Smycken. Boka en tid, och kom förbi! Då kan vi samtidigt göra en översyn av smycket. Bor du inte nära butiken? Skicka ditt smycke i ett rekommenderat brev, vi bjuder på puts och du står själv för frakten. Kontakta oss för att få postadress.

 

Frågor som jag ofta får:

Kan man få Silver & Guld kollektion helt i guld? - Såklart kan man det! Välj mellan vitt, rött, rosé och gult guld ... och naturligtvis kan man krydda med stenar på det mesta! :-))

Gör du specialbeställningar? - Absolut! Och har du eget guld så går det oftast att smälta ner! Det är spännande att vara med och skapa ett drömsmycke! 

Tveka inte att höra av dig om du undrar något!

info@ettrumforsmycken.se

070-4857450

 

Väl mött!

Anette Heymann