Vad betyder smycken för dig?

Vad betyder smycken för dig?

Har du, som jag, svårt att bestämma dig? Det kan faktiskt vara en svår sak att välja rätt smycke och det är högst personligt vad man vill bära!
Ibland faller man handlöst och förälskar sig, då är valet lätt! Men ibland letar man mer en känsla, kanske vill man fira en händelse i livet eller hitta det rätta smycket att fylla med nya minnen. För det är ju faktiskt så - att smycken vi älskar och använder betyder något för oss. Våra smycken förknippas med minnen av upplevelser, av nära och kära. De smycken vi ärver kan vara laddade med kärlek.

Ringar är extra personliga tycker jag, ofta har vi några favoriter som vi bär varje dag. Vi kan se dom på våra händer, så det är viktigt att vi tycker om dom. Kanske har vi någon fest eller cocktailring som vi kan addera när lusten och tillfället faller på. 

Jag bär alltid min mammas vigselring på mitt lillfinger, då känner jag att hon är med mig. Jag har två helt olika vigselringar som jag växlar emellan efter humör och lust. Jag har också några silver & guld ringar som jag växlar mellan. Just nu är min favorit Långrund med guld. 


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.