Hur många vigselringar ska man ha?

Hur många vigselringar ska man ha?

-så många du vill! :-))

Det vanligaste är att man har en vigsel och en förlovningsring. Men det är ju fantastiskt roligt att kunna byta ringar efter humör!

Själv har jag två vigselringar och en förlovningsring. Jag växlar mellan vigselringarna, en ring är i platina och den andra i roséfärgat guld. Jag tycker om båda lika mycket, så dagens val av ring beror på vilka andra smycken jag använder och dagens outfit.

Många väljer att göra om sina vigselringar efter en tid, kanske känns de omoderna, för tunna, för kraftiga, för lite bling eller fel sten..

Jag funderar på att uppdatera min förlovningsring till en smal i 23k att ha bredvid platinaringen,  eller, kanske ska jag ha två förlovningsringar också? :-)) …tål att tänkas på.

De första åren vi var gifta, Micke och jag - så använde han nästan aldrig sin ring. ”Kändes inte bekvämt”, ”glömde att sätta på”, ”hittade inte”.. ursäkterna var fler än dagarna på året!

Nu - har han tre vigselringar att välja mellan, och saknar t om ringen om han nån gång glömt den! Två av dom är likadana - en i platina och en rödguld. De två är smala ringar och han väljer ring efter vilken klocka han har på sig. Hans tredje ring (den första han hade) är kraftigare med handgraverade blommor på, den använder han bara ibland.

Som avslutning så vill jag säga att man ska göra det som känns bäst för en själv!

Vill man uppdatera sina vigselringar men har svårt att känslomässigt separera sig från dom, så kan man återanvända materialet i de nya ringarna. - om man nu inte vill ha fler att välja emellan! :-))


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.